Závěr sezóny na olympijském triatlonu Plava Laguna v Chorvatsku

Znovu s trasérem na startu. Tentokrát na Olympijském triatlonu světové série IRONMAN v Plava Laguna 5150 Poreč v Chorvatsku.

1,5 km plavání

Plavání při závodě v moři a ve vlnách pro mě bylo premiérou. Tak mi chvíli trvalo, než jsem si zvykl. Naštěstí se mi plavalo mezi medúzami dobře, dokonce se mi po doplavání ulevilo, že mě nic zubatého nesežralo. A taky jsem si uvědomil, proč mě můj hodný parťák Marek nechal plavat směrem od sebe do širého moře – asi jako návnadu.

45 km na kole 

Po plavání jsme prolétli depem. A to tak rychle, že jsem tam někde ztratil svoji oblíbenou plaveckou čepičku. Ovšem nebyl čas brečet, tak jsme skočili na tandemové kolo. Cyklistická trať byla zvlněná s pár kopečky a s nepříjemným protivětrem, se kterým jsme se ale statečně poprali.

10 km běhu 

Běh byl hodně technický a rychlý. Rychlý proto, že jsem měl v botě kámen a chtěl jsem to mít brzy za sebou.  Na trase nám lidi fandili a povzbuzovali nás, tak jsme se snažili s trasérem a kamenem v botě tempo udržet.

Cílem jsme proběhli v čase 2:28:54 na 45. místě mezi zdravými závodníky.

Po závodě jsme se navíc stali mediálními hvězdami, když nás obsypali novináři a televize. Děkujeme organizátorům za milé pozvání a super závod!

Partneři
Dahlhausen Ipsum Cz Jaroměřická mlékárna Město Třebíč Aquapark Laguna ATEX Kraj Vysočina Auto Racek Sportovní klub Laguna Třebíč Nadace Světluška Fotograf Jakub Mertl Nadace Leontýnka Pojišťovna 211 Jazyková škola Zachová Paul Lange


Chcete být i vy mým partnerem?