Spolupráce s mentálním koučem a stratégem Janem Mühlfeitem

Možná už jste slyšeli, že se chceme s trasérem Markem v budoucnu probojovat na Olympijské hry v triatlonovém sportu a dovézt vám všem těžce vybojovanou medaili.

Cesta to bude docela dlouhá a náročná, ale věříme, že to zvládneme.

Nic takového by ovšem nešlo realizovat bez vás, všech kamarádů a lidí, kteří mě opravdu hodně podporují. A proto bych vám teď velice rád představil jednu speciální osobu, která stojí za tím, že jsem v té nejlepší mentální kondici. Protože při závodech to není jen o tom, kolik toho naběhám, uplavu nebo třeba najezdím na kole.

Mým mentálním koučem, lídrem a mentorem, který se mi snaží uklidnit „poplašenou opičku v hlavě“, je známý Jan Mühlfeit, který má za sebou nejen mnohaletou zkušenost ve firmě Microsoft jakožto nejlepší ředitel pro Evropu.

„Ahoj Ondro, teď si uděláme takové jedno malé cvičení,“ povídal mi na jednom z našich prvních sezení po telefonu.
„Ahoj Honzo, tak dobře, jsem zvědavý, co to bude,“ poslouchal jsem napjatě, aby mi nic neuniklo.
„Ondro, co udělá lev, když chce ukázat, že je silný a největší?“ položil mi kouč první otázku.
„Tyjo, tak to nevím,“ drbal jsem se na hlavě na druhé straně telefonního sluchátka.
„Ale no tak, víš. Tak co udělá lev?“ povzbuzoval mě Honza k odpovědi.
„No, že by třeba sežral nějakou laň?“ přišel jsem rychle a ve zmatku s nápadem, nad kterým se Honza hlasitě rozesmál.
„Ne, žádnou laň ani nic jiného nesežere, Ondro. Ukáže to tak, že si přece pořádně zařve, ne?“ vysvětlil mi pobavený Honza, jak to teda ti lvi mají.

Kdybyste mě někdy slyšeli při závodech řvát, tak to už se ze mě stala šelma. Uááá! Honzo, moc ti děkuji, že mi věnuješ svůj čas a energii.

Partneři
Dahlhausen Ipsum Cz Jaroměřická mlékárna Město Třebíč Aquapark Laguna ATEX Kraj Vysočina Auto Racek Sportovní klub Laguna Třebíč Nadace Světluška Fotograf Jakub Mertl Nadace Leontýnka Pojišťovna 211 Paul Lange Malfini Rebildcar


Chcete být i vy mým partnerem?