Český triatlonový pohár Sokolov

Když jsme se s trasérem v rámci českého poháru v Sokolově postavili na start plavání, které to celé zahájilo, ještě jsme si stihli povědět pár slov.

„Ondro, támhle, jak vidíš tu bójku, tak tam přesně poplaveme,“ vysvětloval mi ochotně trasér.
„Jasně, přesně támhle na tu, že jo?“ přikyvoval jsem a rukou máchal do prostoru, aby bylo jasné, že přesně vím, kam těch sedm set padesát metrů poplaveme. Asi jsem ale ukazoval jinam, protože jsme si plavání nechtěně prodloužili o nějakých sto metrů.

Když jsme vyběhli ze Sokolovského moře (koupaliště), prolétli jsme depem jako vítr. No dobře, hrozně kecám. Byli jsme spíš jako lehký jarní  vánek, protože jsem hledal sluneční brýle, které nebyly tam, kde měly být. A chápejte, tenhle módní doplněk prostě nemohl chybět.

„Ondro, dělej, dělej, nemáme čas,“ popoháněl mě Marek. Takže jsem se musel smířit s tím, že brýle nikde nejsou, nebudou a budu muset vydržet, že mi na kole bude dvacet kilometrů foukat do očí. Tady aspoň vidíte, jak my drsní kluci trpíme.

Když jsme na dvojkole dojeli, z posledního depa jsme vyběhli o dost rychleji – skoro to vypadalo, že jsme znovu chytli slinu a dech. Při pětikilometrovém uhánění nebyl čas si ani moc vyprávět, protože jsme se plně soustředili. Na běžecké části byl horší terén, takže trasér se mnou musel trochu kličkovat, aby mi našel lepší cestu, na kterou jsem neviděl. Do cíle jsme doběhli v čase 1:11:53.

„Hele, vemte si ho, teď ho nechci chvíli vidět,“ utrousil trasér směrem k našemu realizačnímu týmu, když jsme za cílem popadali dech. No, a takhle nějak to máme po každém závodě.  

Děkuji za super provětrání svému dobrému kamarádovi Marku Peterkovi, protože bez jeho popohánění bych nemohl dělat to, co mě tolik baví.

Na závod bych se pochopitelně nemohl dostat ani bez svého realizačního týmu, kterým se stali Monika (moje nejmilovanější sestra ze všech sester) a bratranec Vojta, pro kterého to byla velká manažerská premiéra. Později nad námi kroutil hlavou – prý by to taky klidně jel, ale jedině na motorce.

Také chci moc poděkovat za super přijetí organizátorům a těm, kdo se na závodu podíleli. Díky moc, Český pohár v Sokolově byl vážně super.

Partneři
Dahlhausen Ipsum Cz Jaroměřická mlékárna Město Třebíč Aquapark Laguna ATEX Kraj Vysočina Auto Racek Sportovní klub Laguna Třebíč Nadace Světluška Fotograf Jakub Mertl Nadace Leontýnka Pojišťovna 211 Paul Lange Malfini Rebildcar


Chcete být i vy mým partnerem?